Vyntus IOS

PC basert system fra Carefusion, som kan gjennomføre impuls oscilliometri målinger i tillegg til rolig og forsert spirometri og MVV målinger. Vyntus bruker den unike SentrySuite programvaren med norsk brukergrensesnitt.

Impulse oscilliometri gir rask informasjon om luftveis obstruksjon kun ved tidalpust, og kan i tillegg skille mellom sentral og perifer motstand.  Systemet har oppvarmet pneumotach kan leveres med PC eller kobles på deres egen PC.

Systemet gjennomfører kvalitetskontroll av målingene, og gir visuelle tilbakemelding dersom det er anmerkninger eller anbefales ytterligere målinger. Basert på analyse av noen få tidalpust, gir systemet informasjon om små luftveier, effekt av dilatasjonsbehandling og bronkial hyper respons.

Måleparametere; R5Hz, X5Hz, Fres., AX, D5-20%, VT, FVC, FEV1, FEF25, FEF50, FEF75, PEF, PIF, FEV1 % VC,…

Målinger gjøres i tråd med 2005 ATS/ERS standardiserte retningslinjer.

Spesifikasjoner

  • USB tilkobling
  • Norsk brukergrensesnitt
  • Målemetode; Pneumotach og impuls generator
  • For Windows 7 / 8

Opsjoner

  • APS provokasjon (Metacholin)
  • MIP / MEP / P0.1
  • Nettverk / HIS (DIPPS)

Service og support

Service er svært viktig når det gjelder medisinsk utstyr. Det blir stadig flere gode produkter på markedet, men jo mer avanserte de blir jo viktigere blir det at distributøren innehar et godt serviceapparat som tar kunden på alvor. Vi jobber for at alle våre kunder skal oppleve at Timik er en seriøs serviceorganisasjon. vi har like mange ansatte på serviceavdelingen som på vår salgsavdeling, og alle våre serviceingeniører har gjennomført servicekurs hos våre produsenter. Vi tilbyr serviceavtaler, kurs og opplæring.

Servicekontrakter
Vi tilbyr skreddersydde servicekontrakter for å optimalisere utstyrets ytelse, pålitelighet og sikkerhet. Å drive forebyggende vedlikehold viser seg alltid mer kostnadseffektivt på lang sikt for våre kunder.