SpiroUSB

SpiroUSB™ er en revolusjonerende ny spirometertype som kan plugges direkte inn i USB-porten på PC-en din, uten behov for ekstra dokkingstasjon eller opplasting av data. En bærbar datamaskin med SpiroUSB gir komplett bærbarhet for legekontorer eller testing ved pasientseng.

SpiroUSB fungerer med 3 enkle trinn: Plugg inn datamaskinen din for å starteSPCS, klikk på ny undersøkelse, og blås inn i SpiroUSB for å se resultatene.

SpiroUSB gjennomfører spirometri i åpen og lukket sløyfe, testing før og etter bronkodilator, funksjoner for insentiv spirometri og trend.

Databasene kan eksporteres for videre individuell rapportering. Fullt konfigurerbare vinduer og innstillinger som gjør det mulig å velge opptil 41 indekser, inkludert et utvalg av predikerte verdier og språk. Stor pasientdatabase gjør det mulig å lagre eller overføre resultatene om nødvendig.Fullt flow-volum og volumtidskurver for inspeksjon av skjermbaserte undersøkelser og internasjonalt anerkjente skjermmeldinger for testkvalitet.

Spesifikasjoner:

  • Enkel kalibrering/vurdering.
  • Samsvarer fullt ut med ATS/ERS 2005-standardene.

Forbruk som anbefales;

  • Bakteriefilter
  • Neseklype
  • Perasafe for rengjøring
  • Kalibreringspumpe

Service og support

Service er svært viktig når det gjelder medisinsk utstyr. Det blir stadig flere gode produkter på markedet, men jo mer avanserte de blir jo viktigere blir det at distributøren innehar et godt serviceapparat som tar kunden på alvor. Vi jobber for at alle våre kunder skal oppleve at Timik er en seriøs serviceorganisasjon. vi har like mange ansatte på serviceavdelingen som på vår salgsavdeling, og alle våre serviceingeniører har gjennomført servicekurs hos våre produsenter. Vi tilbyr serviceavtaler, kurs og opplæring.

Servicekontrakter
Vi tilbyr skreddersydde servicekontrakter for å optimalisere utstyrets ytelse, pålitelighet og sikkerhet. Å drive forebyggende vedlikehold viser seg alltid mer kostnadseffektivt på lang sikt for våre kunder.