SenTec

Sentec kan noninvasivt kontinuerlig måle transkutant pCO2, SpO2 og puls. Den transkutane blodgassmåleren har innebygget kalibreringskammer til sensoren, gir pålitelig og kontinuerlig måling av transkutan pCO2 og SpO2. Målingene gjøres via den digitale V-Sign sensoren, som måler både pCO2 samt SpO2. Sensoren festet med en øreklips eller ring. Kalibrering av enheten skjer automatisk når sensoren plasseres i kalibreringskammeret. Når enheten ikke er i bruk lagres alltid sensoren i kammeret. Dette gjør at enheten alltid er ferdig kalibrert og klar for en ny monitorering.
Monitoren har en robust innpakning og svært enkelt brukergrensesnitt.

Spesifikasjoner

  • Pasient spesifikk modus; voksen, barn søvn etc
  • Måler PCO2, PO2, SPO2 og puls
  • Nøyaktig og gir raske svar

Opsjoner

  • Kontakt oss for anbefalt forbruk
  • Kan tilkobles de fleste søvnregistreringssystemer

Service og support

Service er svært viktig når det gjelder medisinsk utstyr. Det blir stadig flere gode produkter på markedet, men jo mer avanserte de blir jo viktigere blir det at distributøren innehar et godt serviceapparat som tar kunden på alvor. Vi jobber for at alle våre kunder skal oppleve at Timik er en seriøs serviceorganisasjon. vi har like mange ansatte på serviceavdelingen som på vår salgsavdeling, og alle våre serviceingeniører har gjennomført servicekurs hos våre produsenter. Vi tilbyr serviceavtaler, kurs og opplæring.

Servicekontrakter
Vi tilbyr skreddersydde servicekontrakter for å optimalisere utstyrets ytelse, pålitelighet og sikkerhet. Å drive forebyggende vedlikehold viser seg alltid mer kostnadseffektivt på lang sikt for våre kunder.