Respirasjonsbehandling

Mekanisk insufflator - ekssufflator (MI-E)

Clearway 2, les mer >>>

MDI holding chamber

LiteAire, les mer >>>

Oksygenblandere

Bird Sentry 2 , les mer >>>
Bird blender low flow, les mer >>>
Bird blender high flow, les mer >>>
Bird Ultrablender, les mer >>>
Bird Omniblender, les mer >>>

 

Vi tilbyr et bredt spekter av bransjeledende respiratorisk teknologi for å hjelpe pasienter som lider av respiratoriske sykdommer, behandle og håndtere sine utfordringer. Vi distribuerer klinisk dokumenterte produkter av høyeste kvalitet for å hjelpe helsepersonell med å forbedre pasientutfallet, samt gi sikrere, mer kostnadseffektiv behandling.

Mekanisk insufflator - ekssufflator
Clearway 2

Andre generasjons MI-E maskin med Treat Repeat. Nyeste teknologien for å gi effektiv og nøyaktig behandling for pasienter som trenger luftveisklarering og hosteassistanse.

Les mer >>>
 

Oksygenblander
Bird Blender Low Flow

Stillegående og pålitelig oksygenblander er Bird Blender Low Flow perfekt for pasienter under transport, enten det er i luften, på bakken eller internt på sykehuset.

Les mer >>>
 

Oksygenblander
Bird Omniblender

Designet for å forenkle og øke effektiviteten, med tre utgangsporter (kombinert flyt på 2–100 l/min). Behandleren kan drive og koble til tre separate typer utstyr samtidig.

Les mer >>>
 

Inhalasjonskammer
LiteAire

Sammenleggbart inhalasjonskammer i papp med enkel pop-up funksjon som gi en effektiv medisinutgang med 2 veis-ventil. Kan gjenbrukes av samme bruker i flere doser.

Les mer >>>
 

Oksygenblander
Bird Blender High Flow

Oppfyller de fleste kliniske behov, med leveranse av nøyaktige Fi02-blandinger fra to utgangsporter med et totalt flytspekter på 2–120 l/min, gjør den ideelt for bruk med kunstig åndedrett.

Les mer >>>
 

Oksygenblander
Bird Sentry 2

Bird Sentry 2 er tilgjengelig som high flow-modeller og som low flow-modeller. Nøyaktig og pålitelig oksygenblander, samtidig som den digital overvåking flow som gis til pasienten.

Les mer >>>
 

Oksygenblander
Bird Ultrablender

Samme spesifikasjoner som Bird Low Flow. Montert med to trykkompenserte flytmålere (beste for NICU-er og PICU-e). Konfigurerbar for å møte ulike behov der de trengs som mest.

Les mer >>>