Indego Therapy

 

Indego Therapy – Motorisert eksoskjelett til gangtrening

Indego Therapy er et eksoskjelett som gjør det mulig for terapeuter å gi oppgavespesifikk og intensiv gangtrening. Sofistikerte motorer i knær og hofteledd, kombinert med avanserte sensorer og kontrollstrategier, hjelper pasienter med svakhet eller lammelse i nedre del av kroppen å stå og gå igjen.

  • Intuitiv og brukervennlig 
  • Enkel og rask å sette på
  • Lett i vekt

Raskt oppsett for maksimalt utbytte

Med Indego kan du fokusere på din opptrening og ikke på å sette på apparatet. Indegos modulære design gjør den enkel å ta av og på. Med Indego kan også terapeuten justere størrelsen samtidig som brukeren står i enheten. Slik får både pasient og terapeut mer tid til å fokusere på verdifull treningstid.

Letthet – utnytt terapipotensialet

Indego veier bare 13,6 kg og er svært lett i vekt. Dette gjør at terapeuter kan utfordre sine pasienter effektivt, og potensielt oppnå en mer intens trening med mindre fysisk anstrengelse fra terapeutens side.

Intuitiv i bruk

Indego er et svært brukervennlig produkt som er lett å sette seg inn i. Produktet er svært funksjonelt og oppgavespesifikt. Med Indego er det mulig å tilpasse pasientens spesifikke behov, utfordre sine pasienter og maksimere pasientens gjenopprettingspotensial. Gangmåleren kan justeres i sanntid for fysiologisk gangmønster og målbasert læring. Indego er et gangbehandlingsverktøy som gir enestående treningsvariabilitet på ulike overflater.

 

Utnytt ditt trenings- og terapipotensial