PrismaVENT

BreathCaring Simplicity

Med de nye prisma VENT ventilasjons- og overvåkingsenheter gjør vi fremtiden om til virkelighet. Dette ser man tydelig ved første øyekast – og oppleves ved hver bruk. Brukerne elsker enhetenes enkle betjening og enkle oppsett med oppvarmede og uoppvarmede slanger med diameter fra 15 til 22 mm.

Den integrerte kraftenheten leverer pålitelig energi til ytterligere enheter. Et oppladbart batteri som kan drive enheter i opptil 12 timer, er tilgjengelig som tilbehør. Den uvanlig lette prisma VENT er utstyrt med den største skjermen vi noensinne har bygget inn i en ventilator i denne klassen. Den optimaliserte menynavigeringen gjør i tillegg prisma VENT til den perfekte løsningen for ventilasjon og overvåking av pasienter, basert på ny teknologi, på sykehus og i hjemmetjenesten.

  • Lys skjerm Stor skjerm, høy kontrast, høy skarphet og naturlige farger
  • Enkel betjening Intuitive menyer, enkel betjening, rask optimalisering
  • Vendbar 360° Enkle innstillinger med 360° svingskive og hurtigtaster
  • Opptil tre forhåndskonfigurerte programmer i enheten for optimal pasientbehandling
  • Lavt støynivå Stillegående drift, bedre regelverksetterlevelse og pasienttrivsel

 

PrismaVENT brochure

Service og support

Service er svært viktig når det gjelder medisinsk utstyr. Det blir stadig flere gode produkter på markedet, men jo mer avanserte de blir jo viktigere blir det at distributøren innehar et godt serviceapparat som tar kunden på alvor. Vi jobber for at alle våre kunder skal oppleve at Timik er en seriøs serviceorganisasjon. vi har like mange ansatte på serviceavdelingen som på vår salgsavdeling, og alle våre serviceingeniører har gjennomført servicekurs hos våre produsenter. Vi tilbyr serviceavtaler, kurs og opplæring.

Servicekontrakter
Vi tilbyr skreddersydde servicekontrakter for å optimalisere utstyrets ytelse, pålitelighet og sikkerhet. Å drive forebyggende vedlikehold viser seg alltid mer kostnadseffektivt på lang sikt for våre kunder.