PPS Med / PPS Plus

Woodway tredemøller er kjent for sin støtdempende løpebelte, noe som kan være en fordel ved bruk til overvektige pasienter eller ortopediske pasienter. Løpebåndet glir på kulelager, som gir høy driftsikkerhet og gjør tredemøllene tilnærmet vedlikeholdsfrie. PPS 55 Med tredemøller har et rekkverk som går over hele lengde på tredemølle og en stor nødstopp. Det er mulig å utvide PPS 55 Med med et brukervennlig justerbart rekkverk (se opsjon). Dette kan bl.a. være en fordel til barn eller slagpasienter. PPS 55 Plus har standard et justerbart rekkverk og har større maks hastighet og inklinasjon. PPS Med tredemøller er satt opp med 55cm bred løpebelte.

WOODWAY PPS Med finnes med 43 og 55 cm bredt løpebånd. PPS 55 Med er et ypperlig valg når du er ut etter en testmølle.

PPS Med tredemøllene kan leveres med to forskjellige styringsenheter. Standardutgave har såkalt datamonitor, en enkel styringsenhet for avlesning av hastighet, stigning og puls. ”I” typen har en avansert styringsenhet, Woodway User System (WUS) for programmering av protokoller. WUS kan i tillegg styre tredemølle via hjertefrekvens og har et ”touch screen” grensesnitt 

PPS Plus kommer standard med WUS skjerm, justerbar rekkverk og høyre hastighet og stigning.
 
Spesifikasjoner

PPS Med

  • Hastighet: 0-20 km/t, trinn 0,1 km/t
  • Stigning: 0-20%, trinn 0,1%

PPS Plus 

  • Hastighet: 0-24 km/t, trinn 0,1 km/t
  • Stigning: 0-25%, trinn 0,1%

Opsjoner

For PPS Med:

  • Justerbar rekkverk.
  • Høyere maks hastighet inntil 24km/t
  • Høyere stigning
  • Revers

Service og support

Service er svært viktig når det gjelder medisinsk utstyr. Det blir stadig flere gode produkter på markedet, men jo mer avanserte de blir jo viktigere blir det at distributøren innehar et godt serviceapparat som tar kunden på alvor. Vi jobber for at alle våre kunder skal oppleve at Timik er en seriøs serviceorganisasjon. vi har like mange ansatte på serviceavdelingen som på vår salgsavdeling, og alle våre serviceingeniører har gjennomført servicekurs hos våre produsenter. Vi tilbyr serviceavtaler, kurs og opplæring.

Servicekontrakter
Vi tilbyr skreddersydde servicekontrakter for å optimalisere utstyrets ytelse, pålitelighet og sikkerhet. Å drive forebyggende vedlikehold viser seg alltid mer kostnadseffektivt på lang sikt for våre kunder.