Om oss

Timik AS er en del av det nordiske medisintekniske selskapet, Timik Group AB, som har fokus på medisinsk utstyr og utstyr for behandling og diagnostisering av kroniske sykdommer, samt avansert utstyr innen idrettsmedisin, fitness og rehabilitering. Vi er opptatt av å gjøre de siste fremskritt innen medisinsk teknologi tilgjengelig til en gunstig pris for folk hvis hverdag er preget av alvorlige medisinske tilstander.

Timik AS (tidligere AkuMed AS) har lang erfaring innen diagnostikk, idrettsmedisin og rehabilitering, og har en sterk serviceavdeling samt et etablert kvalitetssikringssystem (ISO 9001).

Managing Director - Norway

Fredrik Dahlstrøm
Managing Director - Norway

Fredrik har over 20 års erfaring med medtech-løsninger, og er daglig leder for Timik AS, med 13 ansatte. Hans karriere startet med teknisk support og service, og gikk deretter over på å bli produktsjef og salgssjef. Fredrik kombinerer sin tekniske ingeniørbakgrunn med engasjement for klinisk fysiologi med spesialisering innen idrettsmedisin, rehablilitering, hjerte-, pulmonary- og nevrodiagnostikk.
[su_table]
Fotball team Lyn
Food Fish
Drink Lager Beer
Film The Big Lebowski
TV HBO
Book Fiction
Music Funk / Alternative
Holiday To the mountains!
Specialist Subject Flexible
[/su_table]

Product Manager

Marja Haartsen
Product Manager

Marja har en bachelorgrad i Human Kinetic Technology fra Nederland, og en mastergrad fra Idrettshøgskolen. Marja har jobbet som salgs- og produktsjef hos oss siden 2000. Marja bruker sin kunnskap om teknologi og menneskelig bevegelse til å hjelpe kundene til å velge riktig high-tech rehabilitering- og bevegelsesvitenskapsutstyr.
[su_table]
Fotballag Ajax Amsterdam
Mat Hummer
Drikke Øl
Film Boyhood
TV Breaking Bad
Bok The Great Gatsby
Musikk Punk
Ferie Nederland
Spesialist på Tulipaner
[/su_table]

Product Manager

Silje Rustad
Product Manager

Silje har en bachelorgrad i fysisk aktivitet og helse, samt en mastergrad i idrettsvitenskap innen idrettsmedisin fra Norges idrettshøgskole. Silje ble en del av Timik i 2016 og jobber nå som produktansvarlig for lungediagnostisk utstyr. Tidligere har Silje jobbet som fysiolog/testleder på Ullevål sykehus, OUS og Humana medisinsk senter. Silje benytter sin brede kunnskap og erfaring til å hjelpe kunden på best mulig måte.
[su_table]
Fotballag -
Mat Bakt laks med grønnsaker
Drikke Vann
Film NothingHill
TV -
Bok Liza Marklund
Musikk Trance
Ferie Sjø og fjell
Spesialist på Hest, hund, stikking, løping
[/su_table]

Product Manager

Bjørnar S. Henriksen
Product Manager

Bjørnar har én Mastergrad i Idrettsvitenskap innen Idrettsfysiologi. Med bakgrunn i hans utdannelse har Bjørnar god forståelse og kompetanse innen områdene folkehelse, muskel-, hjerte- og lungefysiologi. Han ble en del av teamet i 2011, og jobber som produktansvarlig. I løpet av denne tiden har han hatt ansvar for en bred portefølje av medisinskdiagnostisk utstyr knyttet til måling av hjerte og lunge under arbeidsbelastning, samt bærbar teknologi knyttet til folkehelse, idrettsmedisin og generell sport.
[su_table]
Fotballag Moss FK
Mat Grilled medium/rare tenderloin
Drikke Homemade beer
Film Forrest Gump
TV Game of Thrones
Bok The whole “Foundation series”
Musikk Jazzfunk/jam bands
Ferie Mountain cabin with lots of skiing
Spesialist på Multitasking
[/su_table]

Product Manager

Ole-Petter Braathen
Product Manager

Ole-Petter er utdannet sykepleier med erfaring innen søvn, nevrokirurgi og ØNH. Ole-Petter har lang erfaring med salg. De siste 8 årene før han begynte hos oss i 2014 jobbet han som produktspesialist (Ventilasjon) i ResMed Norge. Han har unik erfaring med ventilasjonsprodukter, og har drevet med opplæring og kurs. Han har også vært en viktig støtte til klinikere for bruk av invasiv/non-invasiv behandling med Bilevel/CPAP og ASV, samt titreringer og klinisk kompetanse for pasienter med livsstøtteventilatorer.
[su_table]
Fotball lag Liverpool
Mat Rådyr
Drikke Rødvin
Film Forrest Gump
TV Breaking Bad
Bok Arn
Musikk Rock
Ferie Varme steder
Spesialist på Crazy dansing
[/su_table]

Product Manager

Stine Amdal
Product Manager

Stine har en bachelor i sykepleie fra Høyskolen i Oslo og videreutdanning innen psykisk helse. Hun har jobbet med Vital Signs-porteføljen siden 2012 og har lang erfaring innen levering av tilbehør til anestesi. Stine ble en del av Timik i 2018, da Timik overtok Vyaire Airlife og Vital Signs i Norden. Tidligere har hun jobbet som avdelingssykepleier i Velferdsetaten i Oslo Kommune. Her hadde hun ansvar for sykepleie rettet mot bostedsløse og førstehjelpsopplæring av de ansatte i etaten. Før Stine ble Product Manager var akuttsykepleie og førstehjelp hennes nisje. Hun har også holdt førstehjelpskurs i barnehager og på skoler.
[su_table]
Fotball lag Bryr meg overhodet ikke
Mat Thai
Drikke Aperol Spritz
Film Psykologiske thrillere
TV Nyheter
Bok Romaner
Musikk Reggae, pop
Ferie Storbyer med strand
Spesialist på Rekke mye på kort tid!
[/su_table]

Product Manager

Espen Wagener
Product Manager

Espen har mellomfag i idrettsfysiologi fra Norges Idrettshøgskole, og har 20 års erfaring fra treningssenter bransjen. Han er aktiv triatlet, og lidenskapelig opptatt av testing av prestasjon og helse, spesielt ergospirometri og laktat. Espen har produkt ansvar for sport og idrettsmedisin. Han har tidligere vært PT ansvarlig i bla SATS og Kongsberg Medisinske Treningssenter, og testleder på Sense Trening & Helse. Espen holder gjerne fagseminar og kurs for ditt treningssenter, klinikk eller idrettslag innen ergospirometri og laktattesting. Espen er vår produktansvarlig for Woodway og Alter G tredemøller.
[su_table]
Fotball lag Lillestrøm når de spiller cupfinale
Mat Fisk og kylling
Drikke Cola
Film Skjelvet
TV Sport, bortsett fra fotball
Bok Sportsbiografier og krim
Musikk Listepop
Ferie Varme steder man kan sykle
Spesialist på Triathlon og knerting av bilspeil
[/su_table]
Kommer snart...

Sales Assistant

Ada Lossius
Sales Assistant

Ada begynte i Timik i 2018. Hun har en bachelorgrad i Reiseliv fra Høyskolen i Lillehammer, og fagbrev i kontor og administrasjon. Tidligere har hun jobbet i resepsjon/sentralbord og kundeservice. Etter 9 år som office manager har hun lang og bred erfaring innen kontorfag og administrasjon. Ada er blid og serviceinnstilt, og bidrar til høy trivsel blant både kunder og kolleger.
Sample Description[su_table]
Fotballag t
Mat
Drikke
Film
TV
Bok
Musikk
Ferie
Spesialist på
[/su_table]

Service Director - Nordic

Torgeir Langholen
Service Director - Nordic

Torgeir har lang erfaring med service og support på elektroniske løsninger. Han har de siste 16 årene jobbet med medtechløsninger som Service Manager i AkuMed, Nå jobber Torgeir som Service Director - Nordic i Timik AS. Torgeir har en grad i elektronikkengineering. Han har jobbet som lærer i videregående skole med undervisning i elektronikk. Han har vært ansvarlig for å sette opp opplæring, service og støttesystemer på alle våre lungefunksjonssystemer.
[su_table]
Fotballag Juventus
Mat Hamburger
Drikke Smoothie
Film The Wizard og Oz
TV M*A*S*H
Bok The Great Gatsby
Musikk Rock
Ferie Anything with hunting
Spesialist på Sykling
[/su_table]

Service Engineer

Irek Demianiuk
Service Engineer

Irek er utdannet i Polen innen elektronikk. Da han startet i Timik som logistikkansvarlig i 2007 hadde han lang erfaring innen lagerstyring og innkjøp. Fra 2008 begynte han i serviceavdelingen som serviceingeniør med hovedansvar for Jaeger-produkter. Irek har lang erfaring med diverse programmer fra forskjellige produsenter av medisinsk utsyr og installasjoner av SQL DB (produsert av forskjellige fabrikanter basert på SQL Express og Full SQL). Irek håndterer service innen nettverksinstallasjoner, nettverksløsninger og integrasjoner med diverse software. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eleifend vel tortor sit amet tempor. Aliquam vel ex at nibh varius condimentum. Fusce vel euismod purus. Aenean convallis, ex nec egestas interdum, turpis sapien tristique leo, non accumsan libero urna vitae eros. Proin volutpat faucibus turpis eget porttitor. Ut venenatis scelerisque nisi, non vehicula est euismod mollis. Quisque non hendrerit diam. Nam mauris orci, bibendum non dui eget, congue convallis urna. Nullam lobortis neque et ex molestie ultrices non eu enim.
[su_table]
Fotballag Liverpool
Mat Al mat
Drikke Alt uten alkohol
Film -
TV Ser ikke på TV
Book -
Musikk Funk og Klassisk
Ferie Med familien
Spesialist på Polen
[/su_table]

Service Technician

Zubbair Tahir
Service Technician

Tahir har et enkeltemnestudie i Objektorientert programmering i Java fra Universitetet i Oslo og lang erfaring innen IT-drift, installasjoner, feilsøking og support. Tahir begynte hos oss i 2010, og er datateknikker, samt IT-ansvarlig. Han utfører blant annet reparasjoner og vedlikehold på medisinskteknisk utstyr som EKG- og spirometriutstyr, og installerer medisinske systemer i nettverk. Tahir jobber tett med kunden og er tilgjengelig med all sin kunnskap om de trenger support på sine produkter.
[su_table]
Fotballag Lillestrøm
Mat Italiensk
Drikke Kaffe
Film X-Men
TV Days og our lives
Bok Brukermanualer
Music Country
Ferie Asia
Spesialist på Pokemon
[/su_table]

Service Technician

Åmund Aune
Service Technician

Åmund utdannet serviceelektronikk-tekniker. Han har over 16 års erfaring fra bransjen og har jobbet med IT-løsninger i prosjekter for Oslo universitetssykehus. Han har også erfaring fra norsk politi som biltekniker og som tollbetjent med fokus på narkotikakriminalitet i det norske Tollvesenet. Åmund begynte å jobbe hos oss i 2013 og har siden da vært sertifisert til, og ansvarlig for å håndtere service, samt våre tyngre produkter og løsninger.
[su_table]
Fotballag -
Mat Peking Duck
Drikke Singha Lager
Film King Kong
TV The Sopranos
Bok The Lord of the Rings
Musikk Rock oig Poprock
Ferie Portugal
Spesialist på Elektronikk
[/su_table]

Service Technician

Anders Johre
Service Technician

Anders ble en del av teamet i oktober 2015 etter å ha fullført en Bachelorgrad i idrett. Før han begynte i Timik studerte han elektronikk og jobbet som lærling for et elektronisk selskap. Anders inngår nå som en del av vårt serviceteam. Anders har ansvar for våre tredemøller fra kvalitetsleverandører som Woodway, Lode, AlterG, og produkter som laktatmåling og ergospirometri.
[su_table]
Fotballag Liverpool
Mat Pizzaa
Drikke Øl
Film Godfather
TV Game of Thrones
Bok Snømannen
Musikk Rap
Ferie Italia
Spesialist på Fotball
[/su_table]

Accounting Manager

Erik Solhaug
Accounting manager

Erik er utdannet bachelor i Regnskap og Revisjon fra Universitetet i Stavanger. Han har tidligere erfaring som regnskapsmedarbeider i et regnskapsførerselskap. Erik begynte å jobbe i Timik som innleid regnskapsmedarbeider og ble ansatt hos oss i 2017.
[su_table]
Fotball lag HamKam
Mat Melkesjokolade
Drikke Appletini
Film The Return of the King
TV Game of Thrones
Bok A Song of Ice and Fire
Musikk Heavy Metal
Ferie  Storby eller strand
Spesialist på Spise riktig
[/su_table]
Sample Description

Logistic Manager

Jostein P. Engelberg
Logistic Manager

Jostein har over 25 års erfaring innen transportbransjen, og har jobbet med de fleste felt innen transport og lager som sjåfør, lagermedarbeider, kjørekontor, kundeservice, logistikk-koordinator, logistikkansvarlig, lageransvarlig, assisterende logistikksjef og lagersjef. Jostein startet i medtech-industrien i 2003 som assisterende logistikksjef i Polarmed. Han har vært ansatt i Timik siden 2005, og har hatt ansvar for logistikk, transport og lagerdrift. Jostein er blid og omgjengelig, og har alltid en løsning til deg.
[su_table]
Fotballag Rosenborg
Mat Entrecote
Drikke Øl
Film Leon - The Professional
TV Elementary
Bok Papillon
Musikk Rock
Ferie Fuerteventura
Spesialist på Judo
[/su_table]

Logistic Coorinator

Trine Mesel Bøystad
Logistic Coorinator

Trine startet å jobbe hos Timik i 2018 etter å ha fullført en Bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen, NTNU i Trondheim. Fra tidligere har hun to års utdanning fra Befalsskolen i Forsvaret. Logistikkerfaring har hun også fra forsvaret der hun blant annet hadde stilling som logistikkansvarlig med hovedansvar for innkjøp og varelager. Trine går nå inn i vårt logistikk team.
[su_table]
Fotball lag Manchester United
Mat Is
Drikke Vann
Film Catch Me If You Can
TV Grey’s Anatomy
Bok Me Before You
Musikk Pop
Ferie På fjellet eller ved sjøen
Spesialist på Å rydde rundt meg
[/su_table]
Kommer snart…