MetaMax 3B-R2

MetaMax 3B-R2 fra produsenten Cortex er et mobilt og trådløst ergospirometrisystem som benytter «pust-til-pust-metoden». MetaMax 3B-R2 benytter avansert TripleV-teknologi for å måle minuttventilasjon og pustefrekvens, samt temperatur rundt pustekretsen. I tillegg til dette så innehar systemet både en O2 celle og en CO2 sensor for å nøyaktig kunne måle oksygenopptak og CO2 produksjon. Ved hjelp av disse tre måleenhetene så har man tilgang til over 200 parametere som kan brukes til analyse av innsamlet data.

MetaMax 3B-R2 er lett å frakte med seg i medfølgende transportkasse i metall, og kan ved hjelp av langdistanseoverføring med Bluetooth® gjøre feltmålinger med trådløs sanntidsoverføring av data i inntil 1000 meter radius. Produktet er designet for utendørs bruk og dets lette vekt og gode bæremekanisme er laget slik at det ikke har en forstyrrende effekt på brukerens testresultater. Dette systemet tillater enkel og effektiv måling av oksygenopptak.

MetaSoft Studio er en avansert programvare som er meget brukervennlig og gir brukeren mulighet til å skreddersy alt fra testprotokoller til skjermoppsett og parametere. I tillegg så får brukeren tilgang til diagnostisk analyseverktøy for analyse av ventilatoriske terskler, maksimale og submaksimale verdier, O2 kinetikk, slopes m.m.

Spesifikasjoner for MetaMax 3B-R2

  • Trådløs overføring av data med stabil langdistanse-Bluetooth. Helt fri for kommunikasjonskabler.
  • Lav vekt: 580 gram uten batteri
  • Opptil 6 timer batteritid med internt batteri
  • Lagrer ca. 500 tester i internt minne
  • Kan utvides for klinisk oppsett med EKG, blodtrykk og SpO2.

 

Timik har vært trofast norsk leverandør av Cortex systemer i over 25 år og har meget god erfaring med denne typen utstyr. I Norge har vi Cortex kunder ved sykehus, høgskoler og universiteter, samt ved private testinstitusjoner.

MetaMax 3B-R2 mobilt og trådløst ergospirometrisystem

Service og support

Service er svært viktig når det gjelder medisinsk utstyr. Det blir stadig flere gode produkter på markedet, men jo mer avanserte de blir, jo viktigere blir det at distributøren innehar et godt serviceapparat som tar kunden på alvor. Vi jobber for at alle våre kunder skal oppleve Timik som en seriøs serviceorganisasjon. Vi har like mange ansatte på serviceavdelingen som på vår salgsavdeling, og alle våre serviceingeniører har gjennomført servicekurs hos våre produsenter. Vi tilbyr serviceavtaler, kurs og opplæring.

Servicekontrakter

Vi tilbyr skreddersydde servicekontrakter for å optimalisere utstyrets ytelse, pålitelighet og sikkerhet. Å drive forebyggende vedlikehold viser seg alltid å være mer kostnadseffektivt på lang sikt.