Maske – JOYCEone

Heldekkende ansiktsmaske for søvnbehandling og ventilasjon som passer til så å si alle pasienter

JOYCEone Full Face er en heldekkende ansiktsmaske som alltid passer. Den optimaliserte maskeputen finner automatisk den ideelle posisjonen på egen hånd, uavhengig av formen og størrelsen på pasientens nese. Fjærene i pannestøtten opprettholder også automatisk den riktige avstanden til pannen og sørger dermed for effektiv og behagelig behandling. JOYCEone Full Face er enkel å håndtere, ettersom den er utstyrt med en fargekodet hodestropp og klemmer som gjør det enkelt å sette sammen masken. Alt i alt bidrar disse funksjonene til at du sparer tid når du skal tilpasse masken og forklare pasientene hvordan den fungerer. Du kan være trygg på at JOYCEone Full Face gir pasientene dine en god opplevelse. JOYCEone finnes også som nesemaske. 

Viktige funksjoner for JOYCEone Full Face:

  • Verdens første heldekkende ansiktsmaske i én størrelse.
  • Perfekt tilpasning på én-to-tre: automatisk justering av maskeputen og pannestøtten.
  • Økonomisk: én størrelse til alle.
  • Svært enkel å sette sammen takket være fargekodet hodestropp og klemmer.  
  • WEINMANN SilkTec-belegget gir høy bærekomfort.

Service og support

Service er svært viktig når det gjelder medisinsk utstyr. Det blir stadig flere gode produkter på markedet, men jo mer avanserte de blir jo viktigere blir det at distributøren innehar et godt serviceapparat som tar kunden på alvor. Vi jobber for at alle våre kunder skal oppleve at Timik er en seriøs serviceorganisasjon. vi har like mange ansatte på serviceavdelingen som på vår salgsavdeling, og alle våre serviceingeniører har gjennomført servicekurs hos våre produsenter. Vi tilbyr serviceavtaler, kurs og opplæring.

Servicekontrakter
Vi tilbyr skreddersydde servicekontrakter for å optimalisere utstyrets ytelse, pålitelighet og sikkerhet. Å drive forebyggende vedlikehold viser seg alltid mer kostnadseffektivt på lang sikt for våre kunder.