Maske – JOYCEone FF, NV

Heldekkende ansiktsmaske nå tilgjengelig for non-invasiv ventilasjon (NIV)

Med den nyeste uventilerte heldekkende ansiktsmasken JOYCEone Full Face NV kan du raskt og trygt tilby pasientene behagelig ventilasjon. Den optimaliserte og justerbare maskeputen finner enkelt den ideelle posisjonen på egen hånd, uavhengig av størrelsen på pasientens ansikt. Pannestøttens fjærmekanisme finner automatisk og opprettholder riktig avstand til pannen for å sikre pasientens komfort og sørge for effektiv behandling. Alt dette bidrar til at du sparer tid når du skal sette ventilasjonsmasken på pasienten.  

Viktige funksjoner for JOYCEone Full Face NV:

  • Perfekt tilpasning på én-to-tre: automatisk justering av maskeputen og pannestøtten.
  • Økonomisk: én størrelse til alle.
  • Vinkelkobling: Kan roteres 360° for å gi pasienten full bevegelsesfrihet.
  • WEINMANN SilkTec-belegget gir høyere bærekomfort.

Masken passer til ca. 80 % av alle pasienter.

Vær oppmerksom på at maskeputens fleksibilitet kan variere over nesebroen og rundt haken, slik at masken kan ligge noe høyere eller lavere på ansiktet.

Juster den øverste delen av hodestroppen slik at den er så løs som mulig. Husk at pannestøttens fjærmekanisme sørger for at det opprettholdes riktig avstand mellom nesebroen og pannen.

Hvis masken ikke er lufttett når behandlingstrykket tilføres, trekker du masken litt bort fra pasientens ansikt, og deretter setter du den på plass igjen. Det gjør at luften kan trenge inn, slik at puten blåses opp.

Service og support

Service er svært viktig når det gjelder medisinsk utstyr. Det blir stadig flere gode produkter på markedet, men jo mer avanserte de blir jo viktigere blir det at distributøren innehar et godt serviceapparat som tar kunden på alvor. Vi jobber for at alle våre kunder skal oppleve at Timik er en seriøs serviceorganisasjon. vi har like mange ansatte på serviceavdelingen som på vår salgsavdeling, og alle våre serviceingeniører har gjennomført servicekurs hos våre produsenter. Vi tilbyr serviceavtaler, kurs og opplæring.

Servicekontrakter
Vi tilbyr skreddersydde servicekontrakter for å optimalisere utstyrets ytelse, pålitelighet og sikkerhet. Å drive forebyggende vedlikehold viser seg alltid mer kostnadseffektivt på lang sikt for våre kunder.