Ledige stillinger

Produktansvarlig Sport/Idrettsmedisin

Grunnet økt satsning innen segmentet idrettsmedisin, søker vi en Produktansvarlig innen testutsyr for sport/idrettsmedisin. Stillingen er nyopprettet. Tredemøllene fra WOODWAY, utstyr for O2-opptak og laktatmåler Lactate Scout+ er noen av Timiks mange kvalitetsprodukter innen idrettsmedisin. Utforsk våre produkter her www.timik.no/idrettsmedisin/

Arbeidsoppgaver:
Du vil være med å utvikle konsepter og testløsninger relatert til produktsortimentet innen sport/idrettsmedisin, samt stå for kurs og seminarer innen f.eks laktattesting, O2-opptak etc. Dine arbeidsoppgaver vil også omfatte forvaltning av rammeavtaler innen statlig og privat sektor, samt oppsøkende salg til treningssentra og fysikalske sentra. Siden du vil inneha totalansvar for egen produktportefølje vil du også få ansvaret for å håndtere ulike finansieringsløsninger, leasing og innbytteavtaler i din oppfølging av kundene.

Hvem er du?

Du er generelt interessert i idrett og har en relevant utdannelse på universitet/høyskolenivå innen idrettsfag, fysiologi eller fysioterapi.

Vi ønsker at du har en bakgrunn fra en kommersiell rolle hvor du har jobbet med kunder og har erfaring fra salg/markedsføring. Forståelse for begreper som marginer og “Return of Investment”, samt teknisk forståelse er en fordel. Du liker å arbeide strukturert og har stor gjennomføringsevne.

Du vil få kontorplass i våre lokaler på Bryn, men du vil ha en del reisevirksomhet i forbindelse med kundemøter, kurs, og utstillinger i hele landet. Vi tilbyr en fleksibel og dynamisk arbeidsplass med et ungt miljø.

Timik tilbyr konkurransedyktige betingelser samt god opplæring både internt og hos leverandører.

Ønsker du å bli en del av teamet >>>