Infant Flow – SIPAP System

Optimal støtte for skjøre lunger

Infant Flow SIPAP systemet tar ikke-invasiv respirasjon til neste nivå og har hjulpet titusenvis av nyfødte pasienter med deres første pust. Systemet tilbyr et omfattende utvalg av modaliteter, og kombinert med patentert generatorteknologi spesielt designet for spedbarn, gir systemet en komplett løsning for å bringe frisk luft til de mest sårbare lungene.

  • Et komplett ikke-invasivt system spesielt tilpasset de minste pasientene
  • Klinisk utprøvd teknologi
  • Unik kombinasjon av apparat og forbruksvarer for optimal ytelse
  • Tilkoblingsfunksjonalitet

Last ned Infant Flow LP produktoversikt her

Service og support

Service er svært viktig når det gjelder medisinsk utstyr. Det blir stadig flere gode produkter på markedet, men jo mer avanserte de blir jo viktigere blir det at distributøren innehar et godt serviceapparat som tar kunden på alvor. Vi jobber for at alle våre kunder skal oppleve at Timik er en seriøs serviceorganisasjon. vi har like mange ansatte på serviceavdelingen som på vår salgsavdeling, og alle våre serviceingeniører har gjennomført servicekurs hos våre produsenter. Vi tilbyr serviceavtaler, kurs og opplæring.

Servicekontrakter
Vi tilbyr skreddersydde servicekontrakter for å optimalisere utstyrets ytelse, pålitelighet og sikkerhet. Å drive forebyggende vedlikehold viser seg alltid mer kostnadseffektivt på lang sikt for våre kunder.