Infant Flow LP

Sikrer maksimal flow 

Infant Flow LP gir best mulig nCPAP-behandling og pasientkomfort til de aller minste barna. Den nye og patenterte dual-jet variable flowteknologien sikrer et lavt driftstrykk og ultralavt respirasjonsarbeid (WOB) ved svekket respirasjon. Infant Flow® LP har et nytt design som sikrer lite støy og en lett konstruksjonen som reduserer ubehag og trykk på ansikt og nese. Infant Flow® LP har et bredt utvalg av tilbehør som muliggjør skreddersydde løsninger.

  • Ny patentert Infant Flow-teknologi 
  • Svært lavt respirasjonsarbeid (WOB) og 80 % redusert driftstrykk
  • Redusert støynivå
  • Nytt fikseringssystem, enten hodestropp/fikseringsbånd eller tradisjonell lue
  • Mykerenesemasker og pronger med ekstra størrelser

Last ned produktoversikt her

Service og support

Service er svært viktig når det gjelder medisinsk utstyr. Det blir stadig flere gode produkter på markedet, men jo mer avanserte de blir jo viktigere blir det at distributøren innehar et godt serviceapparat som tar kunden på alvor. Vi jobber for at alle våre kunder skal oppleve at Timik er en seriøs serviceorganisasjon. vi har like mange ansatte på serviceavdelingen som på vår salgsavdeling, og alle våre serviceingeniører har gjennomført servicekurs hos våre produsenter. Vi tilbyr serviceavtaler, kurs og opplæring.

Servicekontrakter
Vi tilbyr skreddersydde servicekontrakter for å optimalisere utstyrets ytelse, pålitelighet og sikkerhet. Å drive forebyggende vedlikehold viser seg alltid mer kostnadseffektivt på lang sikt for våre kunder.