Indego Theraphy

Møt nye Indego Therapy

Indego Therapy gjør det mulig for terapeuter å gi skreddersydd individuell terapi, spesialtilpasset pasienter med ryggmargsskade og slag. Indego Therapy er et motorisert eksoskjelett drevet av nedre ekstremitet som gjør det mulig for terapeuter å gi spesialtilpasset gangterapi uten sele til pasienter med svakhet eller skade i de nedre ekstremiteter.

Indego Therapy gjør det mulig for terapeuter å gi oppgavespesifikk og intensiv gangtrening. Sofistikerte motorer i knær og hofteledd, kombinert med avanserte sensorer og et intuitivt programvaresystem, hjelper pasienter med svakhet eller lammelse i nedre ekstremitet å stå og gå igjen. Eksoskjelettet kan brukes på ulike overflater, både inne og ute.

Studier viser at oppgavespesifikk gangterapi på gulvet gir bedre resultater enn terapi i sele eller på mølle.¹

Hvorfor velge Indego Therapy? 

Eksoskjelettet fra Indego Therapy er helt justerbart og kan tilpasses og festes på pasienten på bare 5 minutter. Det er Indegos modulære design som gjør den enkel å ta av og på. Med Indego kan også terapeuten å foreta justeringer samtidig som pasienten står i enheten.  Dette gjør det lettere for både pasient og terapeut å sette på eksoskjelettet, samtidig som det er mindre fysisk krevende. Slik får både pasient og terapeut mer tid til å fokusere på verdifull opptreningstid.

Den omfattende programvaren er uovertruffen i bransjen. Med en rekke ulike valgalternativer, innstillinger og analysemuligheter av pasienten og enheten bidrar den til å forbedre terapien og gir terapeuten informasjon som kan brukes i sanntid og videre i opptreningsforløpet.

Indego Therapy som verktøy gir umiddelbar verdi i all behandlingspraksis og setter en ny standard for behandling av pasienter.

¹ Field-Fote, Edelle C., Roach, Kathryn E. “Influence of a Locomotor Training Approach on Walking Speed and Distance in People With Chronic Spinal Cord Injury: A Randomized Clinical Trail.” Physical Therapy (2011): 48-60. 

 

 

.

 

 

.

 

 

.

 

 

.

 

 

.

 

 

.

Individualisert gangterapi – intuitiv i bruk

Hurtigjusterbar maskinvare og formbar programvare gjør at Indego Therapy skiller seg ut som en effektiv gangterapiløsning.

Indego Therapy er et eksoskjelett drevet av nedre ekstremitet. Indego Therapy gjør det mulig for terapeuter å gi oppgavespesifikk og individuell gangterapi uten sele.

 

Modulært design

Indegos design består av fem komponenter som gjør den enkel å håndtere, transportere, sette på og ta av. Raskt oppsettet gir maksimalt utbytte og mulighet for å utnytte treningspotensialet. 

Oppgavespesifikk gangterapi

Med Indego kan terapeuten gi intensiv og skreddersydd terapi basert på motoriske læringsprinsipper, med eller uten sele på ulike overflater, gjennom hele opptreningsforløpet.

Lett i vekt

Indego veier bare 13,6 kg og er det letteste eksoskjelettet på markedet. Det er ingen ryggsekk eller del for den øvre delen av ryggen. Dette gjør at Indego Therapy også kan brukes når pasienten sitter i rullestol.

Individualisert terapi

Indego Therapys modulære maskinvare og formbare programvare gjør at terapien kan tilpasses pasientens spesifikke behov, og justeres for å tilpasse pasientens fremgang gjennom hele opptreningsforløpet.

Motion+ Software Suite

 

 

.

Therapy+ Software Suite

Effektiv justering

Raskt oppsett og tilpassing

Service og support

Service er svært viktig når det gjelder medisinsk utstyr. Det blir stadig flere gode produkter på markedet, men jo mer avanserte de blir jo viktigere blir det at distributøren innehar et godt serviceapparat som tar kunden på alvor. Vi jobber for at alle våre kunder skal oppleve at Timik er en seriøs serviceorganisasjon. vi har like mange ansatte på serviceavdelingen som på vår salgsavdeling, og alle våre serviceingeniører har gjennomført servicekurs hos våre produsenter. Vi tilbyr serviceavtaler, kurs og opplæring.

Servicekontrakter
Vi tilbyr skreddersydde servicekontrakter for å optimalisere utstyrets ytelse, pålitelighet og sikkerhet. Å drive forebyggende vedlikehold viser seg alltid mer kostnadseffektivt på lang sikt for våre kunder.