Som medlem av Hodepine Norge får du fordeler med Cefaly
Slider

Timik AS gir medlemmer av Hodepine Norge 10% rabatt på Cefaly Dual.

Timik AS er glade for å kunne tilby medlemmer av Hodepine Norge 10% rabatt på deres første kjøp av Cefaly-enhet gjennom oss.

Rabattkoden gjelder t.o.m. 31.12.2020

Rabattkode:

HPN2020

Hvordan bruker jeg koden?

1. Gå til www.cefaly.no og velg Butikk/Cefaly.

2. Trykk på kjøpsknappen*. Du vil bli tatt med til handlekurven.

3. Skriv inn rabattkoden i feltet for “rabattkode/tilbud” nederst på siden.

4. Trykk oppdater (prisen vil da oppdateres).

5. Gå til utsjekk.

*Koden er kun gyldig på Cefaly Dual-enheten, og gjelder ikke tilbehør

Om Cefaly

Cefaly® er en ekstern transkutan nervestimulator (e-TNS) for forebygging og lindring av migrene. Behandlingen er helt medikamentfri, og kan i de tilfeller medisiner er nødvendig bidra til å redusere medisinbruken med så mye som 75%.

Slikt sett er Cefaly® et skånsomt alternativ til forebygging av migrene. Cefaly® er medisinsk CE-merket, FDA-godkjent og sertifisert etter medisinske ISO-standarder. Gjennom å plassere Cefaly® på pannen med en selvklebende elektrode stimuleres den øvre grenen av Trigeminusnerven gjennom presise mikroimpulser.

Nevrologisk stimulering har vært brukt i mer enn 20 år, og nervestimulerende teknologi ansees å være eksepsjonelt trygg. Med Cefaly brukes i tillegg teknologien utvendig og skånsomt.

Nye Cefaly® Dual som kom på markedet i 2018 har to funksjoner: Én forebyggingsfunksjon (20 min daglig bruk) og en akuttfunksjon (én times bruk, eller mer ved behov).

Studier viser at 85% av de som bruker Cefaly® opplever betydelig smertelindring, og så mye som 32% opplever fullstendig smertelindring. Samtidig oppleves det en nedgang i antall migreneanfall med hele 54%.

Lær mer HER.

Om Timik

Timik AS er del av det maskintekniske selskapet, Timik Group AB. Vi jobber aktivt for å forbedre livskvaliteten til mennesker som lider av alvorlige medisinske tilstander gjennom å gjøre de siste fremskritt innen medisinsk teknologi tilgjengelig til en gunstig pris.

Timik Group distribuerer ledende medisinsk utstyr i Norden, og har avdelinger i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Timik er offisiell distributør av Cefaly® i Norge og Sverige.