eMotion Faros monitor

eMotion Faros monitor fra Mega Electronics er en meget anvendelig EKG enhet med mange bruksområder. Med sin lave vekt (13 gram) og elegant design (48 x 29 x 12 mm) kan den enkelt benyttes til langtidsregistrering av EKG og HRV for både pasientbruk, forskning og idrett uten at størrelsen blir en forstyrrende faktor. Med kun én knapp for Start/Stopp måling er den også veldig brukervennlig.

eMotion Faros kommer i tre utgaver:

  • Faros 90º: egnet for langtidsregistrering av 1-avl. EKG.
  • Faros 180º: egnet for langtidsregistrering av 1-avl. EKG og real-time målinger på PC via Bluetooth tilkobling (f. eks. korttidsmåling HRV)
  • Faros 360º: egnet for langtidsregistrering av 3-avl. EKG og real-time målinger på PC via Bluetooth tilkobling (f. eks. korttidsmåling HRV)

Service og support

Service er svært viktig når det gjelder medisinsk utstyr. Det blir stadig flere gode produkter på markedet, men jo mer avanserte de blir jo viktigere blir det at distributøren innehar et godt serviceapparat som tar kunden på alvor. Vi jobber for at alle våre kunder skal oppleve at Timik er en seriøs serviceorganisasjon. vi har like mange ansatte på serviceavdelingen som på vår salgsavdeling, og alle våre serviceingeniører har gjennomført servicekurs hos våre produsenter. Vi tilbyr serviceavtaler, kurs og opplæring.

Servicekontrakter
Vi tilbyr skreddersydde servicekontrakter for å optimalisere utstyrets ytelse, pålitelighet og sikkerhet. Å drive forebyggende vedlikehold viser seg alltid mer kostnadseffektivt på lang sikt for våre kunder.