EMG apparater

ME6000 er den bærbare biomonitor fra Mega for opptak av EMG, EKG og andre ”biosignaler”. ME6000 har en LCD skjerm som viser signal i ”real time”.  ME6000 systemet kan måle rå og average EMG. Dataoverføring til PC skjer via USB eller trådløs WLAN (opsjon).  I tilegg kan ME6000 brukes som en datalogger. Den har stor kapasitet på minnekort (1GB) slik at det er mulig å lagre flere opptak på kortet.

WBA system er lab-løsningen fra Mega med trådløss overføring fra batteridreven WBA sensor til WBA mottakerenhet.

eMotion er et enkelt automatisk system for raske "Low Back Test", Biofeedback og Free mode målinger.  

Med MegaWin software, inkludert i Mega EMG systemer, er det mange muligheter til å analysere aktivitet av musklene bl.a. trøtthetsanalyse og aktiveringsrekkefølge (interessant ved f.eks hopp- eller ganganalyse).

ME6000 kan også integreres med et Qualisys kamerasystem

Service og support

Service er svært viktig når det gjelder medisinsk utstyr. Det blir stadig flere gode produkter på markedet, men jo mer avanserte de blir jo viktigere blir det at distributøren innehar et godt serviceapparat som tar kunden på alvor. Vi jobber for at alle våre kunder skal oppleve at Timik er en seriøs serviceorganisasjon. vi har like mange ansatte på serviceavdelingen som på vår salgsavdeling, og alle våre serviceingeniører har gjennomført servicekurs hos våre produsenter. Vi tilbyr serviceavtaler, kurs og opplæring.

Servicekontrakter
Vi tilbyr skreddersydde servicekontrakter for å optimalisere utstyrets ytelse, pålitelighet og sikkerhet. Å drive forebyggende vedlikehold viser seg alltid mer kostnadseffektivt på lang sikt for våre kunder.