Curve

Woodway Curve er en manuell tredemølle uten motor. Løperen selv er motoren som driver løpebeltet til Curve.  Denne tredemøllen er spesielt godt egnet til hard intervalløping, sprint eller Crossfit-trening.

Det sofistikerte buete designet på løpebåndet til "the Curve" er resultatet av mange års ikke-motorisert design og utvikling hos Woodway. Det patenterte løpebeltet og det tilnærmet vedlikeholdsfrie drivverket er hovedkomponenter som lar beltet bevege seg fritt.

Den buede formen på Curve lar brukeren akselerere og bremse i sitt eget ønskede tempo. Det er den første tredemølle som reagerer på brukerens løpskapasitet, og ikke er avhengig av hastighet eller akselerasjon på motoren. Samtidig gir Curve den gode løpsfølelsen som man kjenner igjen fra øvrige Woodway tredemøller.

Ny er modellen Curve Trainer. Den har en litt slakere bue på belte slik at den er egnet for utholdende økter (både gange og jogging).

Curve finnes også i en Curve XL utgave.

Curve bruker ingen elektrisitet og er dermed et enda grønnere produkt enn de allerede energieffektive Woodway tredemøller med motor. Curve er 100% CO2 nøytral ved bruk. Prøv denne spennende miljøvennlige tredemøllen!

Se hvordan Curve fungerer på disse video: https://www.youtube.com/watch?list=PLNGM--tLGcXQQhgIuWk6rfg9MhImt19pJ&v=sQBXeNEzJ0w

Parametere på display: hastighet, tid, distanse, kaloriforbruk og puls.

Spesifikasjoner

  • Mål på løpebelte: 157x43 cm (Curve og Curve Trainer)
  • Parametere på display: hastighet, tid, distanse, kaloriforbruk og puls.

Alternativ

  • Curve finnes også i større utgave: Curve XL med belte på 200x55cm

Service og support

Service er svært viktig når det gjelder medisinsk utstyr. Det blir stadig flere gode produkter på markedet, men jo mer avanserte de blir jo viktigere blir det at distributøren innehar et godt serviceapparat som tar kunden på alvor. Vi jobber for at alle våre kunder skal oppleve at Timik er en seriøs serviceorganisasjon. vi har like mange ansatte på serviceavdelingen som på vår salgsavdeling, og alle våre serviceingeniører har gjennomført servicekurs hos våre produsenter. Vi tilbyr serviceavtaler, kurs og opplæring.

Servicekontrakter
Vi tilbyr skreddersydde servicekontrakter for å optimalisere utstyrets ytelse, pålitelighet og sikkerhet. Å drive forebyggende vedlikehold viser seg alltid mer kostnadseffektivt på lang sikt for våre kunder.