Cefaly

Cefaly – et gjennombrudd i forebyggende migrenebehandling

Cefaly er svært enkelt å bruke og forebygger og behandler kraftig hodepine og migrene. Cefaly er en nervestimulator og behandler migrenen uten bruk av medisiner. Dette gjør det til et svært brukervennlig produkt, som også passer godt til å redusere kraftig migrene under svangerskapet og migrene hos barn. Produktet har gode resultater fra kliniske studier, som viser at det bidrar til å redusere bruk av migrenemedisiner med 75%.

Lindring av migrene er et viktig satsningsområde for oss. Det er en hyppig forekomst av kronisk migrene i den europeiske befolkningen, og plager tilknyttet langvarig hodepine har en ødeleggende virkning på livskvaliteten. Derfor vil vi fortsette å oppsøke løsninger med høy kvalitet som kan levere gode resultater.

Vi har valgt å tilby Cefaly til våre kunder på grunn av produktets gode resultater i kliniske studier og fordi det er enkelt å bruke. Denne kombinasjon gjør det mulig for mange migrenepasienter å få effektiv lindring av smerter tilknyttet kronisk hodepine og migrene. Cefaly kan benyttes til forebyggende migrenebehandling for å redusere antall anfall.

Hvordan fungerer Cefaly?

Cefaly er en transkutan elektrisk nervestimulator. For å benytte produktet plasseres en selvklebende elektrode på pannen, som Cefaly kobles til. Gjennom elektroden genererer Cefaly presise mikroimpulser for å stimulere nerveendene av trigeminusnerven, noe som gir en beroligende effekt. Regelmessig repetisjon av behandlingen bidrar til å redusere antall anfall av hodepine og migrene. Denne behandlingen, uten medisinbruk, gjør også at Cefaly passer godt til de som har migrene under svangerskapet.

Cefaly Norge - Forebyggende migrene behandling