Blender – Bird High Flow

 

Gullstandarden innen pålitelighet

Med sitt allsidige flytspekter oppfyller Bird® Blender High Flow de fleste kliniske behov. Apparatet leverer nøyaktige Fi02-blandinger fra to utgangsporter med et totalt flytspekter på 2–120 l/min, noe som gjør det ideelt for bruk med kunstig åndedrett. Det kan også brukes som et frittstående produkt for maske-CPAP, nesekanyler og gjenopplivingsposer.

  • Høyeste kvalitet med utmerket ytelse
  • Gullstandarden innen blanding
  • For ulike bruksformål med flyt opptil 120 LPM
  • To års garanti

Service og support

Service er svært viktig når det gjelder medisinsk utstyr. Det blir stadig flere gode produkter på markedet, men jo mer avanserte de blir jo viktigere blir det at distributøren innehar et godt serviceapparat som tar kunden på alvor. Vi jobber for at alle våre kunder skal oppleve at Timik er en seriøs serviceorganisasjon. vi har like mange ansatte på serviceavdelingen som på vår salgsavdeling, og alle våre serviceingeniører har gjennomført servicekurs hos våre produsenter. Vi tilbyr serviceavtaler, kurs og opplæring.

Servicekontrakter
Vi tilbyr skreddersydde servicekontrakter for å optimalisere utstyrets ytelse, pålitelighet og sikkerhet. Å drive forebyggende vedlikehold viser seg alltid mer kostnadseffektivt på lang sikt for våre kunder.