Bi-level – prisma30ST

En god natts søvn med prisma30ST

Apparatet prisma30ST bygger på det intelligente prismaLINE-systemet for respiratoriske lidelser og gir en behagelig, allsidig og pålitelig søvnbehandling. Det er knapt hørbart, selv med høyt trykk, og har et brukervennlig grensesnitt. Det er dermed en favoritt blant både pasienter og behandlere. Takket være den unike autoS/T-modusen med justerbare målvolum, autoEPAP og automatisk reservefrekvens gir prisma30ST en god og bekymringsløs søvn, slik at pasienten oppnår varig bedring. PrismaLINE har mottatt Red Dot (den røde prikken) i Red Dot Award: Communication Design 2015.

  • Bi-Level- og Tri-Level-behandling med en rekke ventilasjonsmoduser
  • Svært stillegående, selv med høyt trykk på opptil 30 cmH20
  • Justerbart målvolum

Service og support

Service er svært viktig når det gjelder medisinsk utstyr. Det blir stadig flere gode produkter på markedet, men jo mer avanserte de blir jo viktigere blir det at distributøren innehar et godt serviceapparat som tar kunden på alvor. Vi jobber for at alle våre kunder skal oppleve at Timik er en seriøs serviceorganisasjon. vi har like mange ansatte på serviceavdelingen som på vår salgsavdeling, og alle våre serviceingeniører har gjennomført servicekurs hos våre produsenter. Vi tilbyr serviceavtaler, kurs og opplæring.

Servicekontrakter
Vi tilbyr skreddersydde servicekontrakter for å optimalisere utstyrets ytelse, pålitelighet og sikkerhet. Å drive forebyggende vedlikehold viser seg alltid mer kostnadseffektivt på lang sikt for våre kunder.