Bi-level – prisma20A

Avansert APAP-behandling

Prisma20A er en kombinasjon av enestående funksjoner fra Weinmanns anerkjente prismaLINE med innovative løsninger. Prisma20A er et skreddersydd apparat som gir en bedre APAP-behandling for pasienter som lider av obstruktiv søvnapné (OSA) og trenger varierende trykk. Apparatet har muligheten for å kombinere både CPAP- og APAP-modus med den behagelige softPAP for trykkavlastning. Det har en berøringsskjerm og et smartgrensesnitt som gir behandleren et nøyaktig og pålitelig behandlingsapparat. Pasienten vil dessuten oppleve at det er mer behagelig å puste, og vil få bedre søvnkvalitet. PrismaLINE har mottatt Red Dot (den røde prikken) i Red Dot Award: Communication Design 2015.

  • Pålitelig teknologi (FOT) som skiller obstruktiv søvnapné fra sentral søvnapné
  • Med softPAP for trykkavlastning
  • 14-dagers behandlingsdata med høy oppløsning og detaljert statistikk for 365 dager

Service og support

Service er svært viktig når det gjelder medisinsk utstyr. Det blir stadig flere gode produkter på markedet, men jo mer avanserte de blir jo viktigere blir det at distributøren innehar et godt serviceapparat som tar kunden på alvor. Vi jobber for at alle våre kunder skal oppleve at Timik er en seriøs serviceorganisasjon. vi har like mange ansatte på serviceavdelingen som på vår salgsavdeling, og alle våre serviceingeniører har gjennomført servicekurs hos våre produsenter. Vi tilbyr serviceavtaler, kurs og opplæring.

Servicekontrakter
Vi tilbyr skreddersydde servicekontrakter for å optimalisere utstyrets ytelse, pålitelighet og sikkerhet. Å drive forebyggende vedlikehold viser seg alltid mer kostnadseffektivt på lang sikt for våre kunder.