Armeo® Therapy Concept

Armeo  Therapy Concept fra Hocoma består av Armeo Power, Armeo Spring og Armeo Boom. Alle systemer i Armeo familien er koblet til PC og fungerer med mer eller mindre samme software for trening av armfunksjon.

Armeo Power er en "exoskeleton" robot arm.
Armeo Spring  er en "exoskeleton" med integrert fjærmekanisme.
Armeo Boom er bassert på en opphengsystem med slinge.
Armeo Therapy Concept kan brukes ved rehabiltering av slagpasienter, pasienter ved hjerneskade eller nevrologiske lidelser som resulterer i redusert funksjon i hånd og arm.

Alle systemer øker effektiviteten av terapien der øvelser er selv-initiert, selvstyrt , funksjonell og intensiv.

Armeo Therapy Concept er basert på følgende 3 viktige funksjoner:

Armvekt support - Pasienten trenger ikke å holde (hele eller delvis) egenvekten av armen
Augnented Feedback - Ved hjelp av motiverende, morsomme dataspill
Vurderingsverktøy - database, dokumentasjon, presist vekrtøy som gir informasjon om armbevegelse (bl.a. oppnådd avstand, bevegelseshastighet, ROM) til pasienten
Instillinger i dataspill tilpasses bevegelighet (ledd og totale ROM) til pasienten og spillene er derfor motiverende å spille. Pasienten klarer flere repetisjoner enn uten biofeedback ved spill. Disse ting er veldig viktig for en vellykket rehabilitering.

Se innslag med ArmeoSpring fra Sunnaas på TV2

Modeller

  • Armeo Power
  • Armeo Spring
  • Armeo Spring Pediatric
  • Armeo Boom
  • Opsjoner:
  • Manovo Spring - Håndmodulen for Armeo Spring
  • Manovo Power - Håndmodulen for Armeo Power

Service og support

Service er svært viktig når det gjelder medisinsk utstyr. Det blir stadig flere gode produkter på markedet, men jo mer avanserte de blir jo viktigere blir det at distributøren innehar et godt serviceapparat som tar kunden på alvor. Vi jobber for at alle våre kunder skal oppleve at Timik er en seriøs serviceorganisasjon. vi har like mange ansatte på serviceavdelingen som på vår salgsavdeling, og alle våre serviceingeniører har gjennomført servicekurs hos våre produsenter. Vi tilbyr serviceavtaler, kurs og opplæring.

Servicekontrakter
Vi tilbyr skreddersydde servicekontrakter for å optimalisere utstyrets ytelse, pålitelighet og sikkerhet. Å drive forebyggende vedlikehold viser seg alltid mer kostnadseffektivt på lang sikt for våre kunder.